(388)

Min hemlighet

ljudbok


Jag heter Petter Anker Stordalen. Jag gick frÄn att vara Norges bÀsta jordgubbsförsÀljare till att bygga upp en av Skandinaviens största hotellkoncerner. Idag har vi 180 hotell och 13 000 anstÀllda.

Hela mitt liv har jag jagat framgÄngen. Hela mitt liv har jag haft siktet instÀllt pÄ framtiden. Mot nÀsta mÄl. Mot nÀsta affÀr. Mot nÀsta möjlighet. Jag har aldrig haft tid eller lust att skriva en bok.

Men under vÄren 2014 förÀndrades allt. VÄren 2014 fick vi beskedet vi hade befarat. Att min fru, Gunhild, var dödligt sjuk. DÀr och dÄ rasade min vÀrld.

***

I Min hemlighet delar Petter Stordalen med sig av alla sina hemligheter, alla de tips och tricks som tagit honom dit han Àr idag bÄde som make, far och företagsledare. En historia om att vÄga nÀr andra tvekar, om att fÄ ut det bÀsta av de omkring dig. En historia att bÄde lÀra av och leva efter.

Stordalen delar med sig av sin kunskap om företagande, investeringar, förhandling och hur man inspirerar sina anstÀllda. Men det handlar lika mycket om resan hit om hur blev Petter Stordalen en av Nordens största entreprenörer. Vad Àr nyckeln till att nÄ framgÄng? Och var det vÀrt det?


UpplÀsare: Martin Halland
LĂ€ngd:

4.3

388 recensioner

Berit

2024-03-23

en total idiot och klimattroende

Anonym

2023-07-24

Mycket att tÀnka pÄ. En fantastisk saga som kan bli sann. Om man har modet att vÄga. Försöker ladda för det nu. 60 Är gammal el ung varför inte. Carina Persson

M

2023-07-21

Fantastiskt