(30)

Min hand i din/Sju års längtan

e-bok


Min hand i din

Både Miranda och Patrick är ensamstående föräldrar. Och deras döttrar är bästa vänner. Allt verkar upplagt för att de ska bli en enda stor familj. Problemet är bara att Miranda inte vill vara den andra kvinnan. Patrick är nämligen fortfarande gift, även om han inte träffat sin fru på flera år.

Men den karismatiske doktorn är svår att stå emot! Han har vackra, snälla ögon, ett charmigt leende och det känns som om de alltid känt varandra. När han tar hennes hand i sin vet Miranda att hon kommer få uppleva något alldeles fantastiskt …

Sju års längtan

I sju år har Michaela varit singel. I sju år har hon intalat sig att hon är fullkomligt nöjd med sitt arbete som läkare och livet vid Bondi Beach. Men den dag hennes ex dyker upp igen är det som om allt hon intalat sig själv är ren och skär lögn.

Doktor Lewis Beck har försökt förtränga tankarna på Michaela och fokuserat på karriären. Men det är ändå de heta känslorna som får honom att återvända till Australien efter åren i London. Som hyllad neurokirurg är han efterlängtad av de flesta på sjukhuset S:t Benedict. Av alla utom Mikki. Lewis tror att om de bara träffas och får ett avslut kommer allt bli bättre. Han kan definitivt inte föreställa sig att deras möte i stället blir början på något nytt.