(3)

MILF Dagboken

e-bok


Det Àr min tur nu. Jag har uppfyllt samhÀllsplikten med familj och jobb. Nu ska jag ligga runt sÄ mycket jag kan innan jag dör. Det finns bara en regel: Han fÄr inte vara under 25. Eller 21...inte under 21 Är.

Kevin Àr en ung hockeyspelare som gillar nÀr jag berÀttar sagor för honom. Som "Rödluvan och vargen", och jag Àr vargen som biter tag i honom nÀr han ligger i bilens baksÀte och snuttar pÄ mina bröst, i godan ro.

Lite senare befinner vi oss pÄ en mörk parkeringsplats med sju, heta dvÀrgar som njuter av mig som en riktigt smutsig Snövit.

Kevin ser hungrigt pÄ, för att ta sedan ta hand om mig pÄ skönaste sÀtt, som den duktiga lilla pojke han Àr.

Slutligen, i en stuga i skogen - blir han min alldeles egen Gulliver - insnÀrjd i rep, och vi njuter maximalt av varandra.

Det hÀr Àr inga berÀttelser för puritaner...eller jo...lÀs och kom ur det dÀr trista sinnestillstÄndet du Àr i. Livet Àr kort!

MILF Dagboken bestÄr av 7 noveller dÀr jag berÀttar allt om mina busiga möten med unga mÀn. DÀr finns nÄgot för alla smaker, för min nyfikenhet Àr högre Àn min moral... Det som förenar dessa berÀttelser Àr min eviga kÀrlek till unga, vackra mÀn och min förmÄga att veta vad bÄde de och jag behöver.