(3)

MILF Dagboken

e-bok


Det Ă€r min tur nu. Jag har uppfyllt samhĂ€llsplikten med familj och jobb. Nu ska jag ligga runt sĂ„ mycket jag kan innan jag dör. Det finns bara en regel: Han fĂ„r inte vara under 25. Eller 21
inte under 21 Ă„r.

Daniel drömmer om att sprida sin sÀd utanför sitt trista vaniljÀktenskap, men inte som man utan som den flickan som gömmer sig inom honom. Jag hjÀlper sÄ gÀrna till. SÄ för att hitta villiga kvinnor annonserar jag ut honom som det avelsdjur han Àr.

Ett lesbiskt par nappar och det blir galen kvÀll av sissification och smisk (jag blir tvungen att styra upp en av damerna) men till sist fylls den andra, inte sÄ smarta bimbo-tjejen, av Daniels förstklassiga kÀrleksdos. EfterÄt nÀr det bara Àr vi sjÀlva, fÄr jag njuta honom vid min ömma barm.

MILF Dagboken bestĂ„r av 7 noveller dĂ€r jag berĂ€ttar allt om mina busiga möten med unga mĂ€n. DĂ€r finns nĂ„got för alla smaker, för min nyfikenhet Ă€r större Ă€n min moral
 Det som förenar dessa berĂ€ttelser Ă€r min eviga kĂ€rlek till unga, vackra mĂ€n och min förmĂ„ga att veta vad bĂ„de de och jag behöver.