(4)

MILF Dagboken

e-bok


Det Àr min tur nu. Jag har uppfyllt samhÀllsplikten med familj och jobb. Nu ska jag ligga runt sÄ mycket jag kan innan jag dör. Det finns bara en regel: Han fÄr inte vara under 25. Eller 21...inte under 21 Är.

I det hĂ€r galna Ă€ventyret möter jag Frank, en ung man som verkligen vĂ€cker mina modersinstinkter och jag Ă€lskar honom sĂ„ mycket, Ă€ven nĂ€r han vill gĂ„ över grĂ€nsen redan pĂ„ första trĂ€ffen. Mig gör det inget – allt som Ă€r mitt Ă€r hans.

Allt börjar med att jag badar honom i mitt badkar, men nÀr hans lustar tar överhanden och han inte sköter sig, sÄ fÄr jag lov att strap-on-straffa hans söta lilla rumpa. Den hÀr unge mannen och jag delar ocksÄ en annan liten snuskig kink, sÄ kvÀllen slutar dÀr den började - i badkaret....men den hÀr gÄngen fÄr han en gyllene dusch.

MILF Dagboken bestÄr av 7 noveller dÀr jag berÀttar allt om mina busiga möten med unga mÀn. DÀr finns nÄgot för alla smaker, för min nyfikenhet Àr högre Àn min moral... Det som förenar dessa berÀttelser Àr min eviga kÀrlek till unga, vackra mÀn och min förmÄga att veta vad bÄde de och jag behöver.