(1286)

Midvinterblod

ljudbok och e-bok


Det Ă€r den kallaste vintern i mannaminne och ute pĂ„ den blĂ„siga, snötĂ€ckta ÖstgötaslĂ€tten hittas en man hĂ€ngd i ett ensamt trĂ€d. Hans frusna kropp Ă€r illa tilltyglad. Hela tillvĂ€gagĂ„ngssĂ€ttet pĂ„minner om ett gammalt asablot. Men rör det sig verkligen om ett mĂ€nniskooffer? Och varför har nĂ„gon gett sig pĂ„ Bollbengan, mannen som hĂ€nger i trĂ€det och som alltid varit utstött av resten av samhĂ€llet? Malin Fors ger sig ut pĂ„ jakt efter mördaren. En jakt som tar henne djupt in i mĂ€nniskans kyliga mörker. Hon följs Ă„t av Bollbengans ande som svĂ€var under de kalla stjĂ€rnorna och manar pĂ„ Malin att ta reda pĂ„ hans historia
 Midvinterblod Ă€r första delen i en trilogi om kriminalinspektör Malin Fors vid Linköpingspolisen. Det Ă€r en otĂ€ckt suggestiv berĂ€ttelse om gamla oförrĂ€tter, hemligheter och de fruktansvĂ€rda saker som mĂ€nniskor kan utsĂ€tta varandra för.


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

3.4

1286 recensioner

Lovisa

2024-04-23

Snurrig

anna.b.angel

2024-03-11

Slutar nu, har 3.5 tim kvar. VÀldigt rörig i storyn, dÄliga poliser, speciellt Malin. Hon har en jobbig karaktÀr och kÀnns inte som nÄtt polisÀmne. UpplÀsaren Mirja lÀser ALLTID för snabbt och ryckigt, har lyssnat pÄ fler böcker av henne och fÄr alltid dra ner pÄ hastigheten det hjÀlper jÀttemycket men borde varit nÄgon annan. Mons fÄr 2 stjÀrnor för hans mod att skriva rÄtt i sina beskrivningar av det verkliga vÄldet.

Hellyh

2024-02-28

Jag kÀnner mej enormt besviken! Boken Àr oerhört rörig och förvirrande. Ingen spÀnning överhuvudtaget. Det blir riktigt lÄngtrÄkigt och kÀnslan av att sluta lyssna finns dÀr hela tiden. Jag ville ge den en chans och lyssnade klart, men boken Àr absolut ingenting jag kommer rekommendera till nÄgon och jag kommer dessvÀrre inte lyssna vidare pÄ denna bokserie.