(32)

Middag hos mig!

e-bok


VÀlkommen hem pÄ middag hos Johanna Toftby!

Johanna Àr en av Sveriges största livsstilsbloggare och det gör att hon lever ett speciellt liv med tusentals lÀsare som följer och lÄter sig inspireras av henne. Men hon har precis samma bekymmer som alla andra och hÀr delar hon med sig av sina bÀsta tips för att fÄ vardagspusslet att gÄ ihop, frÄn den stressade middagen nÀr barnen Àr pÄ vÀg hem till festmiddagen och frÄn den första dejten till studentfesten.

Det behövs inte enorma kunskaper, dyra rÄvaror, massor av tid och exklusiv inredning för att göra varje mÄltid till en fest som Àr nyttig, billig och framför allt minnesvÀrd. LÄt Johanna inspirera dig till att skapa dina egna minnen!

I boken 30 om dagen En livsresa beskrev hon hur hon ÄtervÀnde till livet efter att ha förlorat sitt första barn och lyckades komma över sin panikÄngest. Nu bjuder hon pÄ fler berÀttelser ur sitt liv, med maten i centrum.

HÀr hittar du hÀrliga recept, vackra dukningar och smarta dekorationer för bland annat de stora högtiderna som jul, midsommar, nyÄr och studenten, men ocksÄ onsdagsmys med barnen, rÀtter som gör vardagen till fest och trerÀtters med vÀnner.