(49)

Mental vila

ljudbok


Mental vila- Landa i kroppen

Stanna upp och landa i din kropp, ta ett djupt andetag och slut ögonen. I en vÀrld som gÄr allt fortare kan vi ibland behöva ta en paus och landa i oss sjÀlva. LÄta vÄr kropp slappna av och vÄra tankar att stillas.

NÀr du slappnar av pÄ det hÀr sÀttet ger du dig sjÀlv en stunds ÄterhÀmtning, din andning blir lugnare och du kan minska smÀrta och vÀrk. EfterÄt kan du kÀnna dig bekvÀmt avslappnad och ha lÀttare att fokusera dina tankar eller om du vÀljer att lyssna innan du somnar sÄ kan du fortsÀtta slappna av pÄ egen hand eller med ett av vÄra sömn program.

Det hÀr programmet kan du lyssna till nÀr helst du behöver och det tar bara en liten stund.

Det hÀr Àr en guidad Mental vila och avslappning för ÄterhÀmtning, ökad nÀrvaro och inre lugn.

Du kan anvÀnda den för att slÀppa pÄ spÀnningar, stress eller smÀrta.

EfterÄt kommer du kÀnna dig utvilad, mer fokuserad och mer grundad efter du lyssnat till denna inspelning och kan med fördel anvÀndas flera gÄnger under dagen. för en lÄngvarig effekt rekommenderar vi att du lyssnar i 21 dagar i strÀck.

Del 4 i Mindset serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförÀndring sedan 2005, hon har grundlÀggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. HÄller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio Ären har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se



3.7

49 recensioner

Elisabeth

2021-03-17

Mental vila = Kroppsrörelser

Karolina

2021-03-10

Förtroendegivande och lugn röst