(502)

Maskinen

ljudbok och e-bok


”Det Ă€r humoristiskt och underhĂ„llande, men ocksĂ„ med en allvarlig underton. Boken gĂ„r i högt tempo, liksom man förstĂ„r att Anis eget liv har gjort de senaste Ă„ren. En intressant lĂ€supplevelse om musik, artisteri, drömmar, mĂ„l och livets skörhet.” BTJ

Följ artisten, programledaren och youtubern Anis Don Demina bakom kulisserna i en pulserande framgÄngssaga kantad av Ängest och sorg.

Det hĂ€r Ă€r Anis berĂ€ttelse om hur han sĂ„g chansen och tog den och lyckades nĂ„ den absoluta toppen pĂ„ bara nĂ„gra Ă„r. Om hur han slet som telefonförsĂ€ljare och DJ innan han slog igenom. Om hur han drev sin Youtube-kanal, hur han fick skivkontrakt och framgĂ„ng som musiker – hur han blev mannen, myten, maskinen Anis Don Demina.

Anis har hela tiden jobbat jÀrnet, slitit som ett djur, Ängat pÄ trots allt motstÄnd han mött. Men vÀgen till toppen har inte varit enkel. Han har levt ett hÄrt och destruktivt liv, och förlorat mÀnniskor han Àlskat. Ibland har det varit nÀra att ta stopp. OcksÄ en maskin kan gÄ sönder.



4.0

502 recensioner

David

2023-08-18

respekt till Anis! vilken mÀnniska, vem e som han!?

Sanna

2023-03-09

Som ett lĂ„ngt sommarprat, sĂ„ hĂ€rlig man vill inte att det ska ta slut. Älskart!!

Alice

2023-02-10

Bra