(29)

Maphaldas moln

ljudbok


Det borde vara omöjligt för Maphalda att ha en konversation med Adam Groot. Den avhoppade Illuminati-agenten har varit aktiv lĂ€nge. Onaturligt lĂ€nge. Men innan hans tidigare arbetsgivare lyckas avsluta honom bestĂ€mmer han sig för att lĂ€mna sina topphemliga filer Ă„t Maphalda. Hon Ă€r den enda personen som kommer kunna anvĂ€nda dem pĂ„ rĂ€tt sĂ€tt. ÄndĂ„ har hon ingen aning om vad de innehĂ„ller.

Mötet med Groot rivstartar ett hÀndelseförlopp som Maphalda inte har en chans att hejda. I takt med att hon avslöjar hemligheter kring Arcadia, den mystiske Caedar Stewart och Fugazin sÄ vÀnds hennes liv uppochner. Plötsligt befinner hon sig i en livsfara hon aldrig tidigare varit i nÀrheten av - med en fiende som Àr henne övermÀktig. Kommer det hÀr att bli hennes sista uppdrag?

"Maphaldas moln" Àr den spÀnnande uppföljaren till skrÀckthrillern "Götheborg - Förbjuden last".

Dennis Jakobsson, född 1968, Àr en svensk illustratör och författare frÄn Göteborg. Hans berÀttelser utspelar sig ofta i hemstaden, med magiska och övernaturliga inslag. Debutromanen "Götheborg - förbjuden last" utkom Är 2020.


UpplÀsare: Pascal Wibe
LĂ€ngd:

3.5

29 recensioner

Jessica

2023-10-05

SuverÀnt bra! Hoppas pÄ mÄnga fler!

Lotta

2021-10-12

Du Ă€r grym Dennis Jacobsson đŸ‘đŸŒ

Mio

2021-07-26

Om möjligt sÀmre Àn ettan