(73)

Mamma till varje pris

e-bok


Mamma till varje pris Snart 39, mitt uppe i karriĂ€ren och singel – inget bra lĂ€ge nĂ€r man har en biologisk klocka som tickar högljutt.

NĂ€r Alexandra Knight har bestĂ€mt sig för att ta saken i egna hĂ€nder och hitta en spermadonator kommer kollegan och playboyen Ethan Stone med ett ovĂ€ntat förslag. Även han lĂ€ngtar efter barn men har gett upp seriösa förhĂ„llanden efter en svĂ„r skilsmĂ€ssa. Om Alex godtar hans erbjudande kan barnet Ă€ndĂ„ fĂ„ tvĂ„ förĂ€ldrar att vĂ€xa upp med, som vilket skilsmĂ€ssobarn som helst fast utan de komplikationer som en separation kan medföra. Det verkar som den perfekta lösningen för de bĂ„da... om det inte vore för attraktionen mellan dem som blir allt svĂ„rare att förneka.

Och vill de verkligen sÀtta ett barn till vÀrlden med hjÀlp av en plastmugg och ett lÀkarteam? Plötsligt blir de bÄda tvungna att omvÀrdera allt de varit övertygade om sÄ lÀnge...



3.7

73 recensioner

Lina

2022-04-15

Boken skulle kunna vara bra, men den Ă€r trĂ„kigt skriven och ganska ”platt”. Jag tog mig genom halva, sen gav jag upp och började pĂ„ en ny bok.