(1)

Mallgrodor och gitarrgudar

e-bok


Tjejerna i bandet Starlight har anmÀlt sig till talangtÀvlingen. Mycket stÄr pÄ spel och allt mÄste vara perfekt. De vill ju inte skÀmma ut sig inför halva stan, som kommer att titta pÄ. Speciellt inte inför de snygga killarna. De vill ocksÄ vara bÀttre Àn The Dolls sÄklart. Ett gÀng mallgrodor som Àven de anmÀlt sig till tÀvlingen och som tror att de Àr sÄ mycket bÀttre Àn alla andra ...

Starlight. FjortonÄriga Matilda sÄngare och gitarrist. FemtonÄriga Julia spelar ocksÄ gitarr. Nina, Matildas klasskompis, Àr trummis i bandet och Linn frÄn parallellklassen spelar bas. Tillsammans bildar de bandet Starlight. En serie om musik, vÀnskap och kÀrlek.

Malin Stehn började skriva egna texter redan som sexÄring och hade ocksÄ lÀnge en dröm om att bli popstjÀrna. Hon har Àven jobbat lÀnge inom förlagsbranschen, som redaktör. Hennes romandebut Mallgrodor och gitarrgudar blev en blandning av hennes tvÄ intressen: skrivandet och musiken. FörfattarkarriÀren har efter detta blomstrat och hon har nu skrivit över 40 barn- och ungdomsböcker.