(1200)

Lyckliga gatan

ljudbok och e-bok


En kall och blöt majdag hittas riskkapitalisten och före detta riksdagsmannen Ingemar Lerberg torterad och medvetslös i sin fashionabla villa utanför Stockholm. Hans hustru Nora Àr spÄrlöst försvunnen.

PÄ KvÀllspressen fÄr Annika Bengtzon i uppdrag att skriva om fallet samtidigt som hennes privatliv Àr i gungning. Hon lever tillsammans med sin nya kÀrlek och hans barn, och hon delar vÄrdnaden om sina egna barn med ex-maken. Det fungerar inte smÀrtfritt. Tidningens chefredaktör Anders Schyman hamnar i blÄsvÀder nÀr anklagelser riktas mot honom om det reportage som mÄnga Är tidigare gav honom Stora Journalistpriset.

Och medan Ingemar Lerbergs hamnar i allt djupare koma och kritiken mot Anders Schyman vÀxer, framtrÀder en allt tydligare bild av nÄgot vÀldigt mörkt och förljuget under den tjusiga ytan i villaförorten. Varför ville nÄgon plÄga ihjÀl en före detta politiker? Och var Àr den försvunna hustrun?

Lyckliga gatanÀr en thriller om familjer, medier och social acceptans i vÄr tid. Det Àr den tionde boken om journalisten Annika Bengtzon.



3.7

1200 recensioner

Suss

2024-04-10

đŸ‘đŸŸđŸ«¶đŸœ mycket braâ˜€ïžâ˜€ïžđŸ’›â˜€ïžâ˜€ïžâ˜€ïž

Maria

2024-01-28

X

Carin

2023-12-31

Rörig och man trodde att allt skulle knytas ihop tillslut men till och med slutet var blekt.