(158)

Lyckan i det lilla

ljudbok och e-bok


I Lyckan i det lilla berĂ€ttar den folkkĂ€ra tv-personligheten Ernst Kirchsteiger om hur vi kan finna mer lycka i vardagen. FĂ„ kan som Ernst upptĂ€cka det som Ă€r vackert, lĂ„ta kĂ€nslorna styra och fĂ„ oss att mĂ„ bra. I den hĂ€r personliga tankeboken utvecklar han sin livsfilosofi. Med berĂ€ttelser ur sitt eget liv delar han med sig av bĂ„de ljus och mörker och ger sin syn pĂ„ hur man skapar plats för mer kĂ€rlek, nĂ€rvaro, lugn och lycka.En bok att inspireras av och hĂ€mta kraft ur. En bok som hjĂ€lper dig att hitta hem och bli mer nöjd med den du Ă€r. Om vikten av att försonas med döden, att vĂ€nta in sin sjĂ€l och att uppleva livet med alla fem sinnen. Boken ger konkreta tips, till exempel vad det innebĂ€r att leva efter ”korvkiosk-principen”. Och att ha regelbundna utvecklingssamtal med sig sjĂ€lv och sin partner.TĂ€nk efter! Att trĂ€na huvudet Ă€r viktigare Ă€n att trĂ€na kroppen, menar Ernst Kirchsteiger som sjunger lĂ„ngsamhetens lov pĂ„ vĂ€gen mot ett mer harmoniskt och glĂ€djefyllt liv. Sluta jaga. Var snĂ€ll mot dig sjĂ€lv. VĂ€rlden gĂ„r inte under om du inte gör allt idag.Lyckan i det lilla Ă€r en modern tankebok som fĂ„r oss att reflektera över de val vi gör och hur vi lever vĂ„ra liv. Boken innehĂ„ller ocksĂ„ bĂ„de nya och gamla Ernst-citat: ”En vanlig sketen tisdag kan bli bra! Och alla kan bli en parabol för lycka!”



4.6

158 recensioner

Li

2023-12-31

fantastiskt fin bok att lÀsa. Den borde lÀsas av alla

Mitha

2023-11-20

Den ”klokaste” bok som jag har lĂ€st. TĂ€nk om vi alla i denna vĂ€rld anvĂ€nde sig av Ernst budskap skulle vi krama varandra istĂ€llet för att kritisera och kriga.

Anna

2021-08-03

SÄ bra bok. Det gÄr inte annat Àn att kÀnna kÀrlek nÀr man hör han prata sÄ smart sÄ snÀll. Formulerar sig sÄ bra. Det hade vart en dröm att ha en sÄdan mann. :)