(1924)

Lycka till med resten av livet

ljudbok och e-bok


Lyckan Àr inte att uppnÄ högt uppsatta mÄl eller nyÄrslöften, det Àr att befria sig sjÀlv frÄn kravet att stÀndigt förbÀttra sin person.

I dagens samhÀlle Àr framgÄng lika med prestation vill du komma nÄgon vart i livet mÄste du jobba hÄrt. Det Àr lÀtt att tappa bort sig sjÀlv i en vardag sÄ fullspÀckad att man inte hinner reflektera över vad man faktiskt gör, och allt fler kvinnor bryts ner av samhÀllets skyhöga förvÀntningar. Men vi behöver inte ha det sÄ hÀr. Det gÄr faktiskt att skapa lugn i vardagen trots att vÀrlden gÄr pÄ högvarv. Det gÄr att minska stressen och ÀndÄ leva ett spÀnnande liv. Och det gÄr att vara produktiv utan att brÀnna ut sig.

I Lycka till med resten av livet ger Isabel Boltenstern dig de verktyg du behöver för att leva hÄllbart. I 10 trÀffsÀkra kapitel ringar hon in de utmaningar vi möter dagligen i form av maktstrukturer och orimliga krav och lÀr oss hur vi kan hantera stress, prestationsÄngest och dÄligt samvete pÄ ett mer konstruktivt sÀtt.



4.3

1924 recensioner

Elina

2024-02-05

Full av pricksÀkra beskrivningar. En viktig bok jag önskar att jag lÀst för flera Är sedan, dessutom med en ovÀntad dos humor.

Anna

2023-12-26

En av de viktigaste böckerna jag lÀst, skrivet pÄ ett sÀtt som Àr lÀtt att ta till sig! Rekommenderar den till alla, inte bara de som kan relatera till innehÄllet!

Tedd

2023-10-04

VĂ€ldigt hjĂ€lpsam bok ❀