(562)

Luna och superkraften: Det osynliga barnet

ljudbok och e-bok


En storm drar in över Lilla Vargudden och en osynlig flicka behöver Lunas hjÀlp

Precis nÀr Luna hÄller pÄ att vÀnja sig vid sin superhörsel upptÀcker hon att det finns fler barn med magiska krafter. Tillsammans med sin förÀlskelse Ben lÀr hon kÀnna det osynliga barnet en flicka som blivit mindre och mindre synlig efter att ha kÀnt sig utanför bÄde hemma och i skolan. Till slut blev hon helt osynlig och rymde hemifrÄn. Luna och Ben Àr de enda som vet var hon Àr och hur hon egentligen mÄr.

Samtidigt som en vÄldsam storm drar in över samhÀllet gör Luna och Ben allt för att det osynliga barnet ska kÀnna sig sedd och trygg. Det Àr nÀmligen det enda sÀttet för henne att bli synlig igen innan hon försvinner helt

LUNA OCH SUPERKRAFTEN: DET OSYNLIGA BARNET Àr den tredje boken i serien om nioÄriga Luna. Böckerna riktar sig till barn i Äldern sex till nio Är. Med hög igenkÀnningsfaktor och varm humor skildras vardagen för Luna frÄn orten Lilla Vargudden.

SÖREN OLSSON Ă€r författaren bakom succĂ©erna Sune och Bert. Han har Ă€ven skrivit manus till filmatiseringarna av böckerna. Luna och superkraften Ă€r hans nya satsning och hjĂ€rteprojekt.

LEIF ERIKSSON & MARTIN SVENSSON har tillsammans skrivit flera bÀstsÀljande och kritikerrosade sjÀlvbiografier Ät bÄde svenska och utlÀndska personligheter. Martin har dessutom tidigare skrivit den populÀra barnboksserien om Julius.


UpplÀsare: Lily Wahlsteen
LĂ€ngd:

4.6

562 recensioner

Miranda

2023-12-14

Jag har den som bok och den fÄr 5/5

Therese

2023-11-14

Svinbra och ska lyssna pĂ„ alla efter denna men vill att Lilly Whalsten lĂ€ser 📖 mer ljud böcker 📚 ⭐

Jenny

2023-08-16

lite bra bok