(903)

Luftslottet som sprängdes

ljudbok och e-bok


Två svårt skadade personer tas in akut på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Den ena är Lisbeth Salander, som är efterlyst misstänkt för dubbelmord. Hon har en livshotande skottskada i huvudet och måste opereras omedelbart. Den andre personen heter Alexander Zalachenko, en äldre man som Salander huggit med en yxa.

Den tredje delen i Millenniumserien tar vid där Flickan som lekte med elden slutade. Lisbeth Salander överlevde men hennes problem är långt ifrån över. Det finns starka krafter som vill tysta Lisbeth Salander en gång för alla.

Samtidigt skriver Mikael Blomkvist på ett avslöjande reportage som kommer att rentvå Lisbeth Salander och skaka regeringen, Säpo och hela riket i dess grundvalar.

Luftslottet som sprängdes är den tredje delen i Millenniumserien.



4.6

903 recensioner

Peter

2022-10-04

Lika som de andra!!

Anonym

2022-09-22

Bästa boken ever‼️

Pappz

2022-09-09

Den bästa bok som någonsin skrivits i genren! Inte bara i Sverige, utan WORLD WIDE. Går inte att göras bättre, fullkomligt briljant på varenda j**la punkt. Den här avslutande delen av Stieg, är precis lika fantastisk som den föregående; därav samma inledande meningar här - som jag skrivit under "Flickan som lekte med elden"! Allt är magiskt, därför så ofattbart tragiskt att Stieg ej fick uppleva detta själv, utan dog innan mega-succèn blev ett faktum. Hela trilogin är sanslöst & vettigt spännande, underhållande, putslustig och ja, ALLT positivt som finns i mitt vokabulär.... Det kommer aldrig någonsin att skrivas bättre böcker, finns ingenting som kan komma ENS nära - inte i den här genren! Bok nr 1 är fantastisk, men är egentligen en helt annan typ av spänning - den här boken & nästföljande innefattar helt andra ingredienser. Minst lika spännande, (bättre enligt mig, mer min kopp av the - men ändå är bok ETT oxå MAGISK) mer åt Bond, mer spioneri-stuff! Första boken är ruggig & suggestiv, vilket dessa två andra inte alls är - men spännande av helt annan karaktär. Helt nya element införs & tar det hela till nya (som sagt) MAGISKA nivåer. Den HÄR; Stieg sista - knyter ihop allt GUDABEGÅVAT! Brynolfsson som inläsare är LÖK på LAXEN.... En bok som oftast är längre än 12 timmar brukar innefatta "dö-tid". Men icke här då, NEJ NEJ = det är bara SANSLÖS UNDERBAR och FANTASTISK SKRIV-KONST, RAKT IGENOM HELA BOKEN/böckerna. Bäst, BARA BÄST! 👍🏻 😄 😄 😄 😄 😄 😄