(106)

Love Warrior

ljudbok och e-bok


Efter 13 Ärs Àktenskap, just nÀr Glennon börjar kÀnna att hon har nÀstan allt, upptÀcker hon att hennes man, pappan till hennes tre barn, har varit notoriskt otrogen under en lÀngre tid. Hennes vÀrld rasar samman, smÀrtan hon kÀnner Àr olidlig men hon bestÀmmer sig snart för att anvÀnda den som verktyg för att lÀra kÀnna sig sjÀlv. Hennes första 20 Är kantades av Ängest, depression och missbruk av bÄde mat, sex och droger. Beslutet att bli mamma rÀddade henne frÄn den sjÀlvdestruktiva unga kvinna hon var dÄ, och hon bestÀmde sig för att gifta sig med sin sons far och vÄga satsa pÄ familjen. Men vem Àr hon nu som vuxen kvinna och mamma?

Love Warrior Ă€r en omvĂ€lvande livshistoria om otrohet, kĂ€rlek och svek, och samtidigt en bok om hur du kan hjĂ€lpa dig sjĂ€lv eller dina barn genom en personlig kris – anvĂ€nda den som sprĂ„ngbrĂ€da (med hjĂ€lp av terapi, yoga och samtal med dem som stĂ„r dig nĂ€rmast) och fĂ„ ett bĂ€ttre, sannare liv.

Boken har legat #1 pÄ NY Times Bestseller-lista och Àr Àven utvald av Oprah's bokklubb.

Glennon Doyle Melton Àr författare och en av USA:s kÀndaste mammabloggare genom bloggen Momastery. Hon har tidigare skrivit boken Carry on, Warrior. Glennon Àr Àven grundare av vÀlgörenhetsprojektet Together Rising och en flitigt anlitad förelÀsare. Hon bor i Florida med sina barn.

This book is epic! It will change lives.

ELIZABETH GILBERT (Eat, pray, love och Big Magic)

Blew me away!

BRENÉ BROWN


UpplÀsare: Mirja Turestedt
LĂ€ngd:

4.0

106 recensioner

Bo

2022-02-03

En fantastisk bok om konsten att hitta sitt sanna vÀsen, jag grÀt mig igenom stora delar av denna bok. UpplÀst av sveriges i sÀrklass bÀsta upplÀsare. En bok alla bör lÀsa eller lyssna pÄ. Bo Lintzen