(96)

London Baby

ljudbok och e-bok


Feelgoodserien om systrarna Niva bjuder pÄ romantik, halsbrytande handling och en hel del svÀrta. London Baby Àr tredje delen om Camilla och Stella, som befinner sig mitt i den vÀndpunkt i livet som Ären i 30-Ärs Äldern ofta Àr. Yrkeslivet har tagit fart, relationer börjar bli pÄ allvar.

Carl Àr förÀldraledig med dottern Alva och Camillas chefsjobb pÄ den egna byrÄn, The Creative Family, borde gÄ som en dans. Men det Àr hÄrda tider i reklambranschen och stressen över den stora Londonkunden kostar pÄ. Allt vilar pÄ Camillas axlar och samtidigt Àr Carl överdrivet engagerad i att messa med Josephine frÄn förÀldragruppen. Hotellbaren i London blir en oas i tillvaron, och pÄ gott och ont visar sig affÀrsresorna bjuda pÄ mer Àn bara affÀrer.


UpplÀsare: Emma Peters
LĂ€ngd:

3.8

96 recensioner

Kerstin

2024-01-31

lite för "hackig" för att vara riktigt bra. Oavslutat liksom men intressant.

Maria

2023-07-14

Som de andra böckerna jÀtte bra förutom att de slutar och börjar tvÀrt kÀnns som man missat massor och snopet ej fÄr veta hur det gÄr hoppas författare Àndrar de sÀtt hon lÀgger upp sina böcker dÄ hon fantastisk bra historia rolig alvar mm m men man lÀmnas med ett ja ha pÄ slutet

Mia

2023-06-22

3bra böcker om systrarna Niva. Emma Peters Ă€r en underbar upplĂ€sare ocksĂ„ ❀