(614)

Livlina

ljudbok och e-bok


Happy Jankells debutroman Àr en berÀttelse om skuld, familjeband och grÄzoner. Ett stilsÀkert och rappt skrivet portrÀtt av livet som ung kvinna i dagens Stockholm.

Liv Àr hypokondriker och stamkund hos nÀtdoktorn Care Call. Hon kÀmpar mot sin Ängest med hjÀlp av mediciner, kroppsbesiktningar och ett och annat destruktivt Tinder-ragg. Men ingenting blir bÀttre och inte heller hjÀlper det att hon hela tiden jÀmförs med sin perfekta storasyster Lina. Trots att de Àr av samma kött och blod Àr de varandras motsatser: Lina har allt, Liv har inget. Inte ens sorgen efter deras döda pappa hanterar de pÄ samma sÀtt.

I takt med att ensamhetskÀnslorna eskalerar tar Liv till mer och mer drastiska metoder för att klara vardagen. Snart inleder hon en relation med den betydligt Àldre lÀkaren MÄrten, vilket startar en kedjereaktion av hÀndelser som förÀndrar hennes liv i grunden och avslöjar familjens sÄriga hemligheter.


UpplÀsare: Happy Jankell
LĂ€ngd:

3.9

614 recensioner

Angelica

2024-02-20

Lite lÄngdraget emellanÄt, men en viktig berÀttelse.

Evelina

2023-09-21

Happys inlÀsning Àr sÄ harmonisk och bra. Tycker boken var riktigt fin och bra skriven, men hade önskat mindre beskrivningar pÄ sjÀlvdestruktivitet. Det behöver inte vara sÄ ingÄende.

Nova

2023-04-07

Toppenbok