(966)

Living la vida glamping (vecka 27)

ljudbok och e-bok


Barbro, en ÄttioÄrig kvinna med rapp tunga och hÄrdrockströjor, erbjuder sig att sköta vÀninnan Alices camping efter att hon brutit bÀckenet. Hur svÄrt kan det vara? Ett sÄdant uppdrag borde ge tid över till att lÀsa deckare, Àta Skogaholmslimpa och ligga i hÀngmattan.

Det kanske vore sĂ„ enkelt om inte barnbarnet Barbie hade berĂ€ttat om Fjölleby camping för en influencer hon plĂ„tade. Kicci, med tvĂ„ c, fĂ„r för sig att det Ă€r en glamping och det perfekta stĂ€llet för sin för-möhippa. Snarare Ă€n att förtydliga att det Ă€r helt vanliga tĂ€lt som gĂ€ller, bestĂ€mmer Barbro sig för att köpa ljusslingor och lĂ€ra sig hashtagsprĂ„k – med egna bidrag som #kotterapi och #kantarellsafari.

Med stor improvisationsanda gör Fjölleby-gÀnget sig redo för att ta emot influencers pÄ en glamping i en kohage. Samtidigt lurar en sensationslysten journalist i buskarna, pÄ jakt efter det stora scoopet.

“Living la vida glamping” Ă€r första delen i Sommarsviten, en kvartett feelgoodberĂ€ttelser av olika författare och med campingmiljön som gemensam nĂ€mnare. En varm och rolig serie för avkopplande sommardagar.



3.9

966 recensioner

Linda

2024-04-03

Ok o underhÄllande

Mamma

2024-01-20

kul serie

Vonni

2024-01-11

Ingen kÀnsla. UpplÀsaren passar inte.