(68)

Livet kan vara skit eller provocerande enkelt - En antologi om hopp.

ljudbok


Det hÀr Àr en bok som inger hopp.

SÀrskilt för dig som upplever att livet tagit en ovÀntad och oönskad vÀndning.

En bok som visar att det Àr möjligt att finna glÀdje och ro i vardagen, trots de olika kriser som kan drabba oss alla.

Det hÀr Àr dock ingen bok som bagatelliserar motgÄng, förringar bakslag eller viftar bort olyckor.

Nej, tvÀrtemot.

Författarna bakom de texter som du fÄr ta del av, har alla egna erfarenheter av att livet kan vara ett riktigt helvete emellanÄt. Inget snack om den saken.

Men, och detta Ă€r bokens huvudbudskap, bara för att livet ter sig sva°rt och besvašrligt i vissa stunder – eller i lašngre perioder – behošver det inte vara riktigt sĂ„ jĂ€vligt som det verkar vara. Ha förtröstan. Det finns hopp nĂ€mligen. Hopp om att kunna vara i balans med sig sjĂ€lv Ă€ven nĂ€r vĂ€rlden Ă€r i gungning.

15 sanna berĂ€ttelser – som tar form i den hĂ€r boken – visar detta nĂ€mligen.

Möt Charlotta Forseth FjĂ€rrfors, Esmeralda Grafström, Laban Elgaard, Susanne Hedenskog, Andreas Holkkola, Emma-Linda Borg, Roger Willedin, Ann-Charlotte Oetterli, Henric Stark, Andreas Öhrn, Lena Nilsson, Inger RydĂ©n Johansson, Charlotta Frans, Nina KoivumĂ€ki och Emma Delin, och ta del av deras personliga berĂ€ttelser om hur insikter kring tre stycken enkla principer, pĂ„v ett ögonblick, kan göra livet annorlunda för oss mĂ€nniskor.

Principer – som Ă€ndrar perspektivet kring alla upplevelser som vi har i vĂ„ra liv, frĂ„n vaggan till graven. Alla upplevelser alltsĂ„. PĂ„ en enda gĂ„ng. Inte en Ă„t gĂ„ngen.

Tre principer, som upptÀcktes redan pÄ 1970-talet av en man vid namn Sydney Banks, men som sedan dess legat gömda för vÀrlden.

Den hÀr boken Àr ett seriöst försök att sprida principerna vidare.

Allt för att kunna inge hopp till dem som behöver det allra mest, och för att öka vÀlmÄendet i samhÀllet.

Det Àr nÀmligen dags nu... tycker vi.

Ta del av författarnas levande berÀttelser om hur en ökad medvetenhet kring tre enkla principer kan vara till stor, stor hjÀlp, Àven i de svÄraste av stunder.



4.0

68 recensioner

Martin

2023-03-26

Med en erfarenhet av knutna tankar, som i ett nystan av garn har lett till utmattningssyndrom och ett Äterfall idetta. Den skymda sekten av alla tankar fick min kropp att givika, till den sovande positionen mellan 75-85% av ett Är av min första utmattningssyndrom! Detta att snobla över sina tanka och ta dem fullaste allvar Àr att tro allvarligt pÄ att en sionfikton film Àr pÄ fullaste alvar! Fattar du hur dumt det Àr!? SÀr du förstÄr att dana tankar bara Àr en obetydlig film som varken Àr materia "ett matrial" eller nÄgot som Àr omylig kan skada dig "bara om du ger den styrka, alvar och energi kan den skada dig eller göra att du skadar nÄgon! Varför saka en tanke som inte gÄr att ta pÄ, fÄnga, hÄlla i, bestÀmma över dig!? Det Àr som att en film pÄ bio eller teven skulle bestÀmma över dig! Fattar du hur dumt det Àr!? Vi Àr inte vÄr tanke, vi Àr vad vi gör med tanken eller lÄter den göra med oss! Men vi har ett val! Och jag har valt att inte lysnar pÄ dem "förutom pÄ de tankar jag gillar! Insikten finner du i denna bok!

Annika

2021-02-24

Bra tips.

Jörgen

2020-12-25

Onyanserad i sin relation till andra uppfattningar. Kritiskt tÀnkande rekommenderas verkligen om du lÀser denna. DÀr med inte sagt att allt Àr fel. Bara vÀldigt onyanserat.