(508)

Liv i överflöd

ljudbok och e-bok


En möhippa som tar en oväntad vändning. En högt uppsatt forskare som hittas död. Anonyma brev med pengar och dikter från döda poeter. Återigen står Västgöta universitet i centrum för en spektakulär mordutredning. Denna gång blir rektor Emma Lundgren indragen i intrigerna kring tillsättningen av en ny chef där den mördade är en av huvudkandidaterna. Kriminalkommissarie Filip Alexandersson försöker först undvika att ta sig an fallet, men som befäl är det svårt att hålla sig helt utanför utredningen när fler mord begås. Liv i överflöd är en spännande och välskriven pusseldeckare för alla som gillar Maria Lang och Morden i Midsomer. Kristina Appelqvist är journalist och författare. Liv i överflöd är den tredje boken i serien om Emma Lundgren och Filip Alexandersson. De två tidigare titlarna är Den svarta löparen och Den som törstar.


Uppläsare: Linda Norgren
Längd:

3.9

508 recensioner

Marie

2023-10-19

Berättarrösten kändes inte bra, synd när man byter röst i en serie. Halv bra serie lätt att komma in i men inte så spännande.

Annica

2023-09-04

Eftersom jag är från dessa trakterna så reagerar jag på uttalet av dessa platser. Annars en mycket bra och spännande bok.

?sa

2023-08-25

Slutet var sådär, lite mycket drama..