(33)

Lilla Sticka i landet Lycka

ljudbok och e-bok


BÀstsÀljande författaren MARTIN WIDMARK har med LasseMaja och Nelly Rapp sin tydliga plats bredvid Astrid Lindgren som barnens favoritförfattare i svensk barnlitteratur. Med Lilla Sticka i landet Lycka inleder han ett ljudligt samarbete med den hyllade och prisbelönte musikern och kompositören Homero Alvarez.

En kvĂ€ll nĂ€r Daniel ska sova sĂ„ berĂ€ttar tant Julia en fantastisk berĂ€ttelse. Den handlar om nĂ€r hon var en liten och ledsen flicka som saknade sin bror. Plötsligt rĂ„kade hon styra sin kĂ€lke in under en gran och for nedför en lĂ„ng tunnel av is och landade med en duns i landet Lycka. HĂ€r trĂ€ffar hon pĂ„ de mest fantastiska figurer som Herr Jacobi – en skalbagge i frack och fluga som döper henne till Lilla Sticka, den girige Krabban som samlar pĂ„ pĂ€rlor och inte minst Ă„terser hon och rĂ€ddar sin bror.

Lilla Sticka i landet Lycka leder tankarna till Lewis Carrolls Alice i underlandet sÄvÀl som Astrid Lindgrens AllrakÀraste syster och Àr Martin Widmarks och Homero Alvarez första samarbete. En ljudbok med extra mycket ljud: originalmusik och poetiska ljudeffekter signerade just Homero Alvarez.


UpplÀsare: Dan Bratt
LĂ€ngd:

4.2

33 recensioner

Penelope

2022-07-01

VÀldigt vackra bilder sÄ man vill jag lÀsa den istÀllet för att lyssna, men orden överlappar varandra och för det nÀstan omöjligt