(395)

Likblomman

ljudbok och e-bok


Prisbelönad spÀnning frÄn Danmarks nya deckardrottning!

Journalisten Heloise Kaldan befinner sig i en mardröm. En av hennes kÀllor har avslöjats som en lögnare och det rÄder fullstÀndigt kaos pÄ tidningens redaktion, dÀr man desperat försöker rensa upp efter skandalen. NÀr Heloise ovÀntat fÄr ett brev frÄn Anna Kiel, som Àr efterlyst för mordet pÄ en advokat tre Är tidigare och fortfarande pÄ fri fot, ser hon det som sin rÀddning.

Heloise börjar grĂ€va i fallet men nĂ€r en av hennes kollegor mördas tvingas hon inse att hon tagit sig vatten över huvudet. Hon stöter ihop med polismannen Erik SchĂ€fer, som Ă€ven han börjat rota i Anna Kiels fall, och frĂ„gorna hopar sig. Har Anna Kiel slagit till igen, eller finns det fler Ă€n en mördare? Varför leder alla spĂ„r i fallet plötsligt till Heloise? Är hennes eget liv i fara?

Likblomman Àr en berÀttelse om hÀmnd, rÀttvisa och förlÄtelse och den första boken i en spÀnnande ny kriminalserie om Heloise Kaldan och Erik SchÀfer.

Anne Mette Hancock Ă€r född i GrĂ„sten i Danmark och har bott i bĂ„de USA och Frankrike. Hon Ă€r utbildad journalist och bor idag i Köpenhamn med sin man och deras tvĂ„ barn. Hennes debutroman, Likblomman, har vunnit Danska Deckarakademins debutantpris och 2018 utsĂ„gs hon till Årets danska författare.


UpplÀsare: Lo Kauppi
LĂ€ngd:

3.8

395 recensioner

Mona

2022-07-23

SpÀnnande kunde inte sluta lyssna

SolUlla

2022-06-11

👍

Melina

2022-03-17

SpÀnnande men inte överdriven! Lite lÄngsam ibland men sÄ vÀrt slutet!