(609)

Liggande kroppsscanning- Mindfulness avslappning

ljudbok


LIGGANDE KROPPSCANNING

Är en av de mest populĂ€ramindfulness övningarna och anvĂ€nds ofta för att somna och sova bĂ€ttre, slĂ€ppa stress och lĂ€ra kĂ€nna igen kroppens signaler samt för att ge dig sjĂ€lv vila och ny energi. Den hĂ€r mindfulness övningen kan du göra liggande eller sittande. Slut dina ögon och slappna av. Detta Ă€r en meditation sĂ€rskilt lĂ€mpad för att öva sig i att ge efter och slĂ€ppa taget.

Andas in genom nĂ€san och lĂ„t luften fylla lungorna Ă€nda ned i magen och lĂ„t luften sakta gĂ„ tillbaka samma vĂ€g ut igen. Varje gĂ„ng du andas in kan du tĂ€nka ”slĂ€pp”, och nĂ€r du andas ut ”taget”.Varje gĂ„ng du andas ut sjunker du allt djupare ner mot underlaget, du blir mer avslappninad och avkopplad.

Syftet med att trÀna mindfullness och den hÀr övningen handlar om att bli medveten om kroppen och dess signaler. MÄnga finner denna övning avkopplande och avstressande och vissa somnar av övningen, DÀrför lÀmpar den sig Àven att göra pÄ kvÀllen för att vara mer avslappnad och redo för sömn. MÄnga upplever att de har en djupare sömn och somnar lÀttare efter att regelbundet anvÀnt sig av denna övning.

Den passsar likabra att göra pÄ morgonen som pÄ dagen. För bÀsta resultat rekommenderar vi dig att regelbundet lysnna pÄ denna inspelning, gÀrna 21 dagar i följd och sedan nÀrhelst du vill. Ju mer du lyssnar desto lÀttare kommer du slappna av och kÀnna dig mer utlivad. Du kan med fördel kombiner aden med nÄgon av de andra inspelningarna i Mindful meditation serien.

Camilla Gyllensvan Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon Àr utbildad i KBT , ACT och mindfulness. Samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap samt hÄller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio Ären har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. För mer info besök www.camillagyllensvan.com



3.9

609 recensioner

Anonym

2024-02-08

Lugn och behaglig röst

Liv

2024-01-14

Sjukt bra nÀr man ska sova! Jag somnar inom de 19min (so lÀnge den varar) innan somnade jag efter typ 1h 30min eller 2h

Anna

2023-06-29

somnar nÀstan varje gÄng.