(138)

Lev livet fullt ut i praktiken : meditationer, övningar och principer för ett frigjort liv

ljudbok och e-bok


Den här lilla handboken beskriver lättfattligt principerna om att "leva mitt i nuet". Här finns essensen av utforskandet om hur vi kan frigöra oss själva från "sinnets slaveri". Eckhart Tolles synsätt går bortom religiösa doktriner eller andra andliga läror. Målet är att uppnå och kunna vidmakthålla en medveten upplyst hållning i vardagen.

För den som redan kommit i kontakt med Eckhart Tolles arbete är Lev livet fullt ut i praktiken en utmärkt följeslagare: lättillgänglig, fylld av övningar och meditationer som leder läsaren bortom intellektet för att kunna leva livet mer fullt ut och mer i frid med sig själv. Genom meditationer och enkla tekniker lär vi oss att tysta vårt sinne, att se omvärlden utifrån stunden i nuet och hitta den sanna vägen till lycka.



4.2

138 recensioner

Teresa

2022-10-25

Inspirerande. Ger många bra tankar!

Harrison

2022-06-09

En klassiker för att återgå till närvaron.

Hannes

2021-12-29

Mycket svammel emellanåt,men på det stora hela värd sin tid. Att omvandla lidande till frid. Situationen skapar inte lidandet, utan ditt motstånd. Hör inte motstånd mot smärtan. Tillåt den att finnas där. Gå den till mötes. Omvandla djupt lidande till inte frid. Du vill inte känna det du känner, men det finns ingen väg som befriar dig från smärtan. När det inte finns någon utväg finns det ändå alltid en väg igenom. Att tycka synd om dig själv och berätta sin historia för andra upprätthåller bara sitt lidande. Var närvarande. Livet är nu. Närvaro raderar ut tiden. Det finns inget att vara rädd för. Det är bara egot som dör.