(10)

Lev kreativt: Hur du utvecklar ditt skapande jag i tolv steg

e-bok


Kreativitetsboken som sÄlt i över 4 miljoner exemplar!

Lev kreativt [The Artist s Way] har sÄlt i hisnande 4 miljoner exemplar och Àr en av de absoluta klassikerna pÄ sitt omrÄde.

Julia Cameron - konstnÀr, författare och hett eftersökt förelÀsare om kreativitet och konstnÀrligt skapande - tar oss med pÄ ett 12-veckorsprogram i kreativitetens namn. Genom konkreta, praktiska tips och tekniker lÀr hon ut hur vi bÀst kopplar ihop andlighet, sjÀlvförtroende och skaparlust, och samtidigt hur vi lÀr oss övervinna olika sorters tankar och beteenden som kan lÀgga hinder i vÀgen.

Lev kreativt Àr en guldgruva för alla som vill fÄ ut maximalt av bÄde livet och skapandet. Nu blir den Àntligen tillgÀnglig pÄ svenska igen, med en nyskriven introduktion av författaren Tove Folkesson.

JULIA CAMERON Àr en amerikansk författare och konstnÀr. Hon har skrivit ett antal böcker om den kreativa processen, och allra mest kÀnd och uppskattad Àr hon för Lev kreativt [The Artist s Way] som sÄlt i över 4 miljoner exemplar och gett upphov till en rad uppföljare.

»Lev kreativt Àr en bok om ett kÀnsligt och komplext Àmne - och mycket anvÀndbar för den som vill fÄ kontakt med sin kreativitet.« Martin Scorsese



4.1

10 recensioner

Sassa

2024-02-14

Åh vad jag önskar att denna titel fanns som ljudbok!!

sofi

2021-02-23

She is the best!