(117)

Lesbiska lekar

ljudbok och e-bok


”Jag kĂ€nde vĂ€rmen frĂ„n hennes bröst och nĂ€r hennes lĂ€ppar sökte min mun var det helt naturligt att ge efter. Hon smakade frukt och socker och hennes tunga var mjuk och fyllig. Jag hade aldrig kysst en kvinna förut och förundrades över hur mjukt hennes ansikte kĂ€ndes mot mitt, hur len hon var om kinderna.” Det blir en kvĂ€ll fylld av nya upptĂ€ckter nĂ€r tvĂ„ kvinnor bestĂ€mmer sig för att utforska varandras kroppar pĂ„ ett nytt sĂ€tt.

Allt som Àr tabu sveps bort och grÀnser tÀnjs tills de nÀstan brister i Clara Jonssons utmanande erotiska serie.

Notera att innehÄllet i denna novell kan vara stötande för kÀnsliga lÀsare.

Clara Jonsson Ă€r pseudonym för en kĂ€nd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fĂ„tt mycket uppmĂ€rksamhet och nĂ„tt en stor publik. Med sina Ă„ngande heta novellsamlingar Lust, Passion, BegĂ€r, ÅtrĂ„, Syndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer sjĂ€lvbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populĂ€ra och bĂ€st sĂ€ljande erotiska författare. Skamlöst, Ă„ngande och alltid intrĂ€ngande intimt och avklĂ€tt skildrar hon i sina böcker den samtida mĂ€nniskans sexualitet.



3.4

117 recensioner

Kaisa

2022-10-29

Stor besvikelse. Boken Àr inte riktad till lesbiska lÀsare/lyssnare. Hade den varit det hade en man och en trekant med honom inte spelat en central roll genom hela berÀttelsen.