(107)

Lek med mig

ljudbok och e-bok


Azra har lĂ„nat en bok om spöken pĂ„ biblioteket. Hon Ă€lskar att lĂ€sa om spöken! PĂ„ vĂ€g hem gĂ„r hon förbi lekplatsen dĂ€r det brukar vara fullt av barn, men nu Ă€r det kvĂ€ll och lekplatsen Ă€r tom. Men sĂ„ ser Azra att en gunga rör sig! DĂ€r, alldeles ensam, sitter en mycket blek liten flicka som ser pĂ„ Azra med mörka ögon 


Katarina Genar Ă€r en otroligt populĂ€r barn- och ungdomsboksförfattare. Hennes böcker Ă€r spĂ€nnande och innehĂ„ller ofta inslag av magi och mystik – och hon jĂ€mförs ofta med Maria Gripe. Nu kommer hennes andra lĂ€ttlĂ€sta skrĂ€ckbok för slukarĂ„ldern, Lek med mig, en kort men mycket lĂ€skig spökhistoria som lĂ€mnar lĂ€saren med en isande kĂ€nsla. Katarina Ă€r mycket flitigt anlitad för skolbesök dĂ€r hon frĂ€mst trĂ€ffar 9—12-Ă„ringar. Utöver sitt författarskap har hon Ă€ven arbetat som logoped med inriktning pĂ„ barns sprĂ„kutveckling.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



3.1

107 recensioner

Book

2023-07-29

VÀldigt kort. Den behöver vara lÀngre . Den skulle bli vÀldigt lÀskigtom den skulle vara lÄng.

TyraAlvaLinnea🧋

2023-07-12

JÀtte kort och inte ett dugg lÀskig

Nina

2023-06-26

SÄÄÄÄÄÄÄ dÄlig (men jag tycker att den förvÀntade 2 stjÀrno