Lätt att sova och somna om

Författare: Camilla Gyllensvan

Lätt att somna och somna om

Under perioder kan vi ibland känna att du inte kan somna om, speciellt om vi har svårt att somna från början eller om vi har mycket tankar. Den här träningen hjälper dig somna om efter att du har vaknat upp genom att få ditt sinne att koppla av och din kropp att bli avslappnad.

Den här träningen kan hjälpa dig att släppa och lugna dina tankar och återgå till ett lugnt, avslappnat tillstånd och somna om. När vi stillar våra tankar och släpper inre oro, stress och tankar som håller oss vakna kan vi ibland ha svår att somna eller gör att vi har lätt vakna upp under natten.
Om du upplever att du vaknar upp efter att du somnat på kvällen så kan du med fördel lyssna till den här inspelningen.

Den är speciellt anpassad för att kunna användas som hjälp att somna om under natten eller om du har svårt att somna. Skulle du vakna upp efter att du lyssnat p den här inspelningen kan du lyssna på den igen, När du lyssnar till den här mentala träningen regelbundet kommer du uppleva att du har lättare att somna om allteftersom du lyssnar till den här träningen och att du kommer snabbare somna om. Att ha svårt att sova, att somna eller att vara vaken under natten är ett vanligt problem.

Genom att träna på att slappna av och stilla dina tankar kan du hjälpa dig själv att lättare återgå till normala sömnmönster.
Långvariga sömnproblem skall alltid utredas av läkare och den här inspelningen är ett komplement och hjälpmedel till att bryta destruktiva sömnmönster.

Camilla Gyllensvan är Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer. Hon arbetar med att utbilda i Kommunikation och Ledarskap samt håller Internationella NLP Program och utbildningar. Under de senaste tio åren har hon coachat hundratals klienter och använt mental träning och hypnos som komplement till coaching med goda resultat.

Mer information

  • Ljudbok
  • Uppläsare: Camilla Gyllensvan
  • Utgiven: 2016-11-25
  • Språk: Svenska
  • ISBN: 9789177470151
  • Förlag: Numberoneyou AB
  • Ingår i: BAS,STANDARD,PREMIUM

Fler titlar av samma författare

Copyright © 2015 Nextory AB | Org. Nr: 556708-4149
Torshamnsgatan 28 A, SE-164 40 Kista | 08-411 17 15
Nextory Prova gratis nu!