(50)

Lasten

ljudbok och e-bok


En blÄ container dyker plötsligt upp framför grinden till en flott sommarvilla strax utanför Helsingfors. I den hittas en död kropp. Fastigheten dÀr containern hittas tillhör en av de mest ökÀnda affÀrsmÀnnen i Finland.

NÀr poliskommissarie Paula Pihlaja börjar utreda fallet leder spÄren tillbaka till affÀrsmannens familj och avslöjar Ärtionden av misstÀnkta affÀrsprojekt i Afrika.

Samtidigt skakas Paulas eget liv av gamla minnen som nu dyker upp efter de senaste hÀndelserna. NÀr hon var yngre var hon tvungen att adoptera bort ett barn. Hennes son Àr nu i tjugoÄrsÄldern och Ätalad för mord. Paula plÄgas inte bara av sin egen skuld för adoptionen, hon Àr ocksÄ orolig för vad som ska hÀnda med hennes son.



3.2

50 recensioner

Anne

2022-06-02

VÀldigt seg och lÄngdragen var nÀra att ge upp ett par gÄnger men tÀnkte att snart mÄste den vÀl ta sig. Jag hade fel
.,,,

Lars

2022-05-21

Lasten av FinlÀndaren A.M Ollikainen upplÀst av Mattias Linderoth Bokomslag syntolkning En Blondin stÄr vÀnd mot en blÄ Container. Första boken om Polisinspektör Paula Pihjala. En Container stÀlls utanför En ökÀnd AffÀrsmans Lyxvilla I Helsingfors. I Containern hittas En död kvinna. NÀr Paula börjar spÄren leda till AffÀrsmannens familjs affÀrer i Afrika. Samtidigt stiger mörka minnen upp för Paula om en adoption som hon var tvungen att göra. Bra spÀnnande bok av Ollikainen betyg fyra av fem möjliga