(4)

LasseMajas sommarlovsbok. Vallebyspelen

e-bok


LÀs den nyskrivna novellen, ha kul med pyssel och knÄp, och fÄ inspiration till egna sommaraktiviteter. LasseMajas sommarlovsbok Àr den perfekta lÀsningen pÄ stranden, i bilen eller pÄ kollo.

I den nyskrivna roliga novellen ”Vallebyspelen” av Martin Widmark har hela Valleby sport-feber. De knasiga Vallebyspelen ska gĂ„ av stapeln och PrĂ€sten, Muhammed och deckarduon Lasse och Maja ska försvara stadens Ă€ra i grenar som Hundlopp, FĂ„steg, Breddhopp, BaklĂ€ngeshoppning och Enbenslopp. Men mitt under tĂ€vlingen försvinner priset, vem kan ha tagit det?

I boken hittar du och dina kompisar dessutom en massa kul tips pÄ aktiviteter, lekar och spel. Som vanligt bjuder Dino och Sara frÄn caféet i Valleby pÄ ett gott recept, du fÄr lÀra dig att rita karaktÀrerna frÄn böckerna, spana efter tjuvar, och testa dina Vallebykunskaper i en utmanande frÄgesport. Och mÄnga fler kluriga knÄp och luriga pyssel.

Det finns hittills 26 böcker i serien "LasseMajas DetektivbyrÄ", dÀr de populÀra detektiverna Lasse och Maja löser mysterier. De har Àven dykt upp som spelfilmer, opera, utstÀllningar, julkalender och spel. Böckerna, som stÀndigt toppar boklistorna och tar emot pris efter pris, Àr alltjÀmt de mest utlÄnade pÄ biblioteken och Àlskas av lÀsarna!



3.8

4 recensioner