(0)

Laserstrid i gruvan

ljudbok och e-bok


Erro och Zak följer efter en mystisk figur in i en grotta. De hoppas att kan ska leda dem till en flyktvĂ€g frĂ„n planeten Alcatraz. Men i stĂ€llet trillar de ner i en mĂ€rklig grotta. Den Ă€r upplyst av tusentals diamanter! Och vilka Ă€r de andra varelserna som gömmer sig i gruvan? Är de vĂ€nner eller fiender?

Serien handlar om Zak och Erro som gömt sig ombord pÄ ett rymdskepp i hopp om att fÄ se en rymdstrid pÄ nÀra hÄll. Nu Àr de fast pÄ Alcatraz, den stora straffkolonin dÀr galaxens vÀrsta brottslingar hÄlls fÄngna. I varje bok följer lÀsaren de osannolika vÀnnerna nÀr de försöker fly frÄn planeten Alcatraz! Tillsammans övervinner de motgÄngar, och ser styrkan i sin vÀnskap och sina olikheter.

Den hÀr lÀttlÀsta och fÀngslande serien Àr perfekt för de som kÀmpar med sin lÀsning. Korta kapitel med illustrationer i fyrfÀrg ger berÀttelserna liv och kombinationen med korta meningar och ett lÀtt sprÄk ger lÀsaren sjÀlvförtroende att lÀsa en hel bok.

Författaren Michael Dahl har ocksÄ skrivit över 200 barn- och ungdomsböcker, flera av dem Àr prisbelönta. En av hans fantasyserier skriven för de som har lÀs- och skrivsvÄrigheter tillhör de mest lÀsta i hela USA.