(120)

Kärlekens dans

ljudbok och e-bok


Lady Mary och hennes make, den stilige lord Hubert Challenge, lever i ett kärlekslöst äktenskap där han ger order och hon måste lyda. Mary vet att i hennes makes ögon är deras giftermål endast ett sätt för honom att behålla sin status, han behövde pengarna som hennes familj kunde erbjuda. Trots det är Mary hopplöst förälskad i Lord Hubert. Hon hade hoppats att deras arrangerade äktenskap skulle bli kärleksfullt och fyllt av glädje, men inser nu att hon var naiv.

Efter att ha varit gifta i endast tre veckor blir Huberts regemente kallat till Bryssel där Napoleons trupper är på framfart. Trots makens protester följer Mary med. Väl på plats upptäcker hon att Huberts beryktade före detta älskarinna Clarissa också är i Bryssel. Mary bestämmer sig för att vinna sin mans hjärta och är villig att göra vad som krävs. Men det är hon inte ensam om ...


Uppläsare: Anna Thiam
Längd:

3.0

120 recensioner

Marianne

2023-09-03

Grundhandlingen funkar men man får svälja en massa kameler på vägen. Den är fylld av gamla floskler om hur kvinnor skulle vara på den tid då boken utspelar sig: dumma våp som ägs av männen att göra vad de vill med. Huvudpersonerna beter sig som själviska barn istället för att prata med varandra. Kan vara bra att veta detta innan läsning.

Julia

2022-11-18

Fruktansvärd bok !

Sandra

2022-11-08

Urdålig bok! Läs ngt annat! :-)