(76)

Kärlek : när introverta och extroverta möts

ljudbok och e-bok


Lika barn leka bäst, heter det. Men stämmer detta verkligen? På senare år har kategorierna introvert och extrovert debatterats friskt i media, men vad innebär de olika personlighetstyperna i praktiken? Hur kommunicerar en utåtriktad person med en inåtvänd och vice versa? Och vad innebär olikheterna i en kärleksrelation? Detta är en lättbegriplig och engagerande bok om komplicerade ämnen som kärlek, kommunikation och samlevnad.

Marita Lynard är en svensk författare, socionom och samtalsterapeut. Hon skriver lättbegripliga böcker om komplicerade ämnen.



3.8

76 recensioner

Hanna

2022-10-04

Bokens innehåll är väldigt bra för att förstå dig själv och andra. Ger nya insikter och perspektiv. En av de bästa böckerna jag läst inom personlig utveckling! Rekommenderar att läsa eboken istället för ljudboken, då berättarrösten tyvärr är robotlik.

Veronica

2022-06-07

Bokens innehåll var intressant men det blev sekundärt då uppläsaren betonade ord på fel sätt och läste upp texten med stakande röst, så det blev väldigt svårt att hänga med. Jag tappade tråden flera gånger. Rekommenderar att läsa den istället.

Charlotte

2022-04-12

Själva boken gav mig en del insikter, men jag höll på att bli galen på inläsaren! Var det en robot? Väldigt mekanisk och oengagerad inläsning. Boken skulle tjäna på att läsas in på nytt av någon annan.