(32)

Kyssar och fyrverkerier/Kärlek i New York

e-bok


Kyssar och fyrverkerier

När en nyårspuss leder till ett fantastiskt engångsligg anser konsulten Caroline Taylor att det nya året inletts på bästa möjliga sätt. Men när det visar sig att den snygge älskaren inte är någon mindre än hennes nya arbetsgivare får hon en bitter eftersmak – särskilt som hon i samma veva upptäcker att hon nog är gravid. Med hans barn!

Robert tackar sin lyckliga stjärna när den bländande Carrie väljer att sitta vid hans bord på nyårsfesten. Attraktionen blixtrar mellan dem och en oförglömlig natt med henne är just det han behöver. Faktum är nämligen att om han producerar en arvinge kan han ärva flera miljoner. Problemet är bara att han måste gifta sig också. Lättare sagt än gjort, för det visar sig att Carrie är lika tuff i affärer som hon är sängen …

Kärlek i New York

Efter en het helg tillsammans med den sexige ambassadören Jack Mason förändras partyprinsessan Ginas liv radikalt. Hon är gravid och tvingas lägga sitt vilda festande åt sidan och istället bli ansvarsfull, skaffa sig ett jobb – och överväga att gifta sig med den blivande pappan.

Jack tar naturligtvis sitt ansvar. Han ska bli pappa, och det enda rätta vore att gifta sig med barnets mamma. Han gör allt i sin makt för att försöka övertyga den omedgörliga Gina. Under resans gång utvecklas något mer än bara en exceptionellt stark åtrå. Men är dragningen de känner för varandra äkta kärlek?