(13)

Kvitt eller dubbelt

ljudbok och e-bok


Vad hÀnder med den unga detektiven frÄn Neapel som reser till Italien för att ta reda pÄ vem som dödade borgmÀstaren? Och den pretentiösa skolpojken som upptÀcker hur hans far egentligen kommit över sina rikedomar? Eller de tvÄ unga kvinnor under 1930-talet, varav en hamnar i trubbel nÀr hon liftar och den andra dristar sig till att utmana mÀnnen pÄ sitt universitet, med oanade konsekvenser?

Novellerna i Jeffrey Archers "Kvitt eller dubbelt" Àr inspirerade av de mÀnniskor han mött, de historier han stött pÄ och de lÀnder han besökt de senaste tio Ären. Denna blandning av gripande och originella berÀttelser Àr Ànnu ett bevis pÄ att Jeffrey Archer Àr en av vÄr tids största berÀttare, nÀr han för första gÄngen pÄ ett decennium ÄtervÀnder till novellformatet.

Jeffrey Archer Àr en brittisk författare och f.d. politiker. Archer debuterade som författare 1974 och Àr nu en av Storbritanniens mest framgÄngsrika författare med över 320 miljoner sÄlda böcker vÀrlden över. Hans mest kÀnda bokserier Àr Cliftonkrönikorna och Rivalerna.


UpplÀsare: Johan Svensson
LĂ€ngd: