(52)

Kungen och vildkattan

ljudbok och e-bok


Prinsessan Zenka lovar dyrt och heligt att om hon ska gifta sig ska det vara av kĂ€rlek och ingenting annat. Men det trotsiga löftet Ă€r lika meningslöst som det Ă€r modigt, eftersom drottning Victoria redan har lovat bort den hetlevrade prinsessan till kung Miklos av Karanya. Zenka stĂ„r inför tvĂ„ val som hon finner lika rysliga: antingen kan hon acceptera drottningens önskningar och gifta sig med en man som hon inte Ă€lskar, eller spendera resten av sitt liv i kloster. NĂ€r drottningen fĂ„r sin vilja igenom bestĂ€mmer sig Zenka för att hĂ€mnas – kungen ska fĂ„ sin fru men han ska fĂ„ den fru han förtjĂ€nar... En vildkatt!

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.