Kungasonen och prinsessan Singorra
Kom igÄng direkt!

LĂ€s och lyssna gratis i 14 dagar

Kungasonen och prinsessan Singorra

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Kungasonen och prinsessan Singorra
Kom igÄng direkt!

LĂ€s och lyssna gratis i 14 dagar

Luta dig tillbaka med Nextorys app och hitta din nÀsta historia bland hundratusentals ljudböcker och e-böcker.

FrÄn 139 kr/mÄnad efter provperioden. Ingen bindningstid.

Kungasonen och prinsessan Singorra

2.67 6 betyg
Stig in i folksagornas magiska vÀrld! Folksagor har berÀttats muntligt frÄn generation till generation. Ingen vet vem som först berÀttade dem. Den hÀr samlingen klassiska svenska folksagor Àr underhÄllande och spÀnnande för bÄde stora och smÄ. Del 1: Sagan om Pomperipossa med den lÄnga nÀsan. Det var en gÄng en elak trollpacka som bodde djupt in i skogen i ett hus byggt av korvar, skinkor och knÀckebröd. Pomperipossa förvandlade dem hon mötte, men som straff vÀxte hennes nÀsa. En dag gick tvÄ kungabarn vilse i skogen och plötsligt stod de öga mot öga med den elaka trollpackan.

2.Stig in i folksagornas magiska vÀrld! Folksagor har berÀttats muntligt frÄn generation till generation. Ingen vet vem som först berÀttade dem. Den hÀr samlingen klassiska svenska folksagor Àr underhÄllande och spÀnnande för bÄde stora och smÄ. Del 2: Sagan om den riktiga prinsessan. Det var en gÄng en nyfödd prinsessa som av en tjÀnstekvinna pÄ slottet blev utbytt mot en annan nyfödd flicka. Prinsessan vÀxte upp i skogen medan tjÀnstekvinnans besvÀrliga dotter vÀxte upp i den fina slottsmiljön. Men vem var det egentligen som betedde sig som en riktig prinsessa?
3.Stig in i folksagornas magiska vÀrld! Folksagor har berÀttats muntligt frÄn generation till generation. Ingen vet vem som först berÀttade dem. Den hÀr samlingen klassiska svenska folksagor Àr underhÄllande och spÀnnande för bÄde stora och smÄ. Del 3: Kungasonen och prinsessan Singorra. Det var en gÄng en prins som en dag trÀffade den vackra prinsessan Singorra. NÀr prinsessans mamma hörde om det unga parets kÀrlek satte hon prinsen pÄ ett svÄrt prov, som han var tvungen att klara för att fÄ gifta sig med hennes dotter.

4.Stig in i folksagornas magiska vĂ€rld! Folksagor har berĂ€ttats muntligt frĂ„n generation till generation. Ingen vet vem som först berĂ€ttade dem. Den hĂ€r samlingen klassiska svenska folksagor Ă€r underhĂ„llande och spĂ€nnande för bĂ„de stora och smĂ„. Del 4: Ungdomslandet. Det var en gĂ„ng en kung som var klok som en uggla och tapper i strid. Han hade allt man kunde önska – förutom att han började bli gammal. Han blev allt tröttare, allt svagare och hans minne blev bara sĂ€mre. En dag gav han sina vise mĂ€n en nĂ€stintill omöjlig uppgift: att göra honom yngre. Kungen fick trĂ€ffa en spĂ„dam, och snart blev inget sig likt.
5.Stig in i folksagornas magiska vÀrld! Folksagor har berÀttats muntligt frÄn generation till generation. Ingen vet vem som först berÀttade dem. Den hÀr samlingen klassiska svenska folksagor Àr underhÄllande och spÀnnande för bÄde stora och smÄ. Del 5: Storgumman. Det var en gÄng en kungason som blev upp över öronen kÀr i en kungadotter. För deras ömsesidiga kÀrlek stod ett enda hinder i vÀgen: kungasonens mamma. För att kungasonen skulle fÄ sin kÀrlek sÄ behövde kungadottern klara av sin blivande svÀrmors hÄrda prov.

Kungasonen och prinsessan Singorra Àr tillgÀnglig som ljudbok.

 • Ljudbok

  Publicerad : 2018-02-26

  IngÄr i: Silver, Guld, Familj

  SprÄk: Svenska

  Förlag Ljudbok: Lind & Co

  ISBN Ljudbok: 9789177794424

Visa mer

Det hÀr gillar andra med Nextory

SÄ bra att kunna lyssna pÄ en bra bok nÀr jag sitter i bilen eller pÄ flyget eller tÄget.

firstnameAnita

LÀtt att lÀsa och bra att man kan stÀlla in bakgrundsfÀrg och teckenstorlek.

secondPeter

Snabb och trevlig kundtjÀnst, bra utbud och snyggt anvÀndargrÀnssnitt. StÀndig utveckling av appen.

thirdAnna

Hundratusentals historier vÀntar

LÀs och lyssna hur mycket du vill. Du vÀljer sjÀlv nÀr du vill byta eller avsluta ditt abonnemang.

Roligare Àn nÄgonsin med böcker

Fler Àn 11 000 lÀsare har gett Nextory fem stjÀrnor i betyg pÄ App Store och Google Play.

Bokutmana dig sjÀlv

SÀtt upp egna lÀsmÄl och följ din egen bokstatistik med funktionerna Bokutmaningen och LÀsdagboken.