(1259)

Game of thrones - Kungarnas krig

ljudbok och e-bok


Den natt drakarna föds brer kometens svans ut sig över gryningen, röd som blod och eld, praktfull och skrÀmmande pÄ en och samma gÄng. Likt ett nysmitt svÀrd med glödhet klinga river kometen upp ett sÄr pÄ himlen och förebÄdar en ny tidsÄlder. Sedan kung Robert dött betraktar sig hans bror Stannis som arvtagare till jÀrntronen. Men han Àr inte ensam om sina ansprÄk. Det rÄder kaos i de sju konungarikena och de olika slÀkterna Àr beredda att slÄss om makten. Det pÄgÄr ett krig dÀr man inte kan lita pÄ nÄgon. Brodermord, blodskam och svartkonst, en prinsessa förklÀdd till tiggarpojke, en livmedikus som besitter ett dödligt gift och strÄtrövare som lÀmnar bergen för att hemsöka dalen. Ett krig dÀr segern gÄr till den som Àger det vassaste stÄlet och det hÄrdaste hjÀrtat och dÀr döden vandrar i natten. NÀr kung slÄss emot kung darrar landet i fasa.

Kungarnas krig Àr Àven utgiven i följande lÀnder: USA, Storbritannien, Canada, Finland, NederlÀnderna, Ryssland, Polen, Tyskland, Frankrike, Tjeckien, Bulgarien, Italien, Spanien, Kroatien, Serbien-Montenegro, Israel, Korea, Japan.

George R. R. Martin föddes 1948 och redan som barn skrev han historier om monster som han sÄlde för en liten slant till sina kamrater. Efter att ha tagit flera universitetsexamina i journalistik arbetade han som collegelÀrare, men Àr sedan 1979 författare pÄ heltid. Han bor i New Mexico, USA. Kungarnas krig Àr den andra boken i Sagan om is och eld.


UpplÀsare: Harald Leander
LĂ€ngd:

4.5

1259 recensioner

Ida

2024-04-08

Fantastisk bok

Jonathan

2023-08-28

Fortfarande en otroligt bra och spÀnnande berÀttelse, Àven om den inte riktigt var lika bra som den föregÄende boken. Det Àr dock en otroligt hög ribba, sÄ detta Àr fortfarande en vÀldigt bra bok som jag högt rekommenderar!

Anonym

2023-08-09

En riktigt hÀrlig bok!