(75)

De fem demonerna

ljudbok och e-bok


I alla tider har det funnits brottslingar, och i alla tider har det funnits hjÀltar som bekÀmpat brottsligheten och stÄtt upp för rÀttvisan. Men aldrig förr har vÀrlden haft ett lika mÀktigt vapen som gÀnget pÄ Avdelning 33 pÄ internationella polisens högkvarter.

TolvÄrige Sam har trÀnats upp till att bli en av vÀrldens starkaste och skickligaste agenter. Tillsammans med Kung Pow-mÀstaren Ju och datageniet Aisha arbetar trion för att sÀtta kÀppar i hjulet för vÀrldens onda krafter. Och det blir mÄnga kÀppar, för skurkarna finns överallt ibland oss.

I "De fem demonerna" har en galen forskare lyckats hitta en lösning pÄ klimatförstörelsen av jorden. Hon planerar nÀmligen att utplÄna roten till alla de miljöfarliga utslÀppen: MÀnskligheten.

Efter Är av forskning har hon Àntligen lyckats avla fram fem stycken genmodifierade djurarter, som alla Àr starka nog att besegra mÀnskligheten. Och nu Àr tiden inne för att slÀppa ut odjuren över jorden..!

Men Sam och MÀstare Ju har listat ut hennes onda plan, och de slÄss nu för bÄde sina liv och alla andras liv! De mÄste till varje pris stoppa de genmodifierade bestarna frÄn att utplÄna mÀnskligheten!

Samtidigt kÀnns det som att de har missat nÄgot. De lyckas nÀmligen bara hitta fyra av bestarna...

Men Aisha har insett vad som Àr fel: det femte monstret har redan hunnit sprida sig över vÀrlden! Och kanske finns det inte lÀngre nÄgot annat sÀtt för henne att besegra faran, Àn att offra sitt eget liv...

Böckerna om Kung Pow Àr fyllda av spÀnnande Àventyr och snabb action.

Ola Lindholm och Johan Lindqvist har skrivit utifrÄn vad de sjÀlva gillade att lÀsa nÀr de vÀxte upp. Det Àr böcker som bjuder pÄ underhÄllning, fartfyllda scener och action.


UpplÀsare: Fredde Granberg
LĂ€ngd:

4.8

75 recensioner

Anonym

2023-12-26

Skit bra👍👍

Jasmine

2022-12-01

SpÀnnande och lite rolig

Erik

2021-12-20

BĂ€