(33)

Kroppscanning

ljudbok


Kroppscanning

Kroppsscanning handlar om att utforska kroppen med uppmĂ€rksamhet. Att ta reda pĂ„ hur det kĂ€nns i kroppen. Har man svĂ„rt att somna kan kroppsscanning vara hjĂ€lpsamt. Medvetenhet om kroppen Ă€r för mĂ„nga nĂ„gon av de första övningarna i som mĂ„nga har i mindfulness och mycket omtyckt. Under kroppsscanningen trĂ€nar vi pĂ„ att samtidigt bĂ„de vara i vĂ„r kropp och kĂ€nna den som den Ă€r. Övningen och Ă€r ett sĂ€tt att undersöka sig sjĂ€lv inifrĂ„n. Övningen skiljer sig frĂ„n avslappningsövningar genom att vi inte instrueras att slappna av i musklerna utan bara uppmĂ€rksamma kroppsdel för kroppsdel.

Denna lite lÀngre övning passar bra nÀr du vill göra en lÀngre avslappning. Kanske efter jobbet eller innan du ska utföra en uppgift eller innan du ska somna. Du kan göra denna under sju dagar eller sÄ ofta du vill. Du kan lyssna till denna meditation under sju dagar eller sÄ ofta du vill. Du kan med fördel kombinera den med nÄgon annan av mindfulness övningarna.

Del 3 i Mindfulness serien

Camilla Gyllensvan har arbetat med beteendeförÀndring sedan 2005, hon har grundlÀggande psykoterapiutbildning steg 1 i KBT samt Àr Internationellt certifierad Mental Coach och NLP Trainer samt arbetar med att utbilda privatpersoner och organisationer i Kommunikation och Ledarskap. HÄller Internationella NLP program och utbildningar. Under de senaste tio Ären har hon coachat hundratals klienter och anvÀnt mental trÀning, meditation och hypnos som komplement till coaching med goda resultat. Hon har skrivit flera böcker om personlig utveckling och gett ut flera ljudfiler

För mer info besök www.camillagyllensvan.se



3.8

33 recensioner

Malin

2022-11-14

QlöwöösösöösöaöaöaöaÄÄÄsÀÄÀsösösöÀsÀÀsÀS.

Nim

2021-10-08

Underbar. Älskar hennes röst.Har annars mycket svĂ„rt för meditationer/"mindfulness" men Camillas Ă€r helt fantastiska.

Maria

2020-11-24

Behaglig röst men en ”hattig” scanning. Hade önskat att den gick lĂ„ngsammare och frĂ„n topp till tĂ„.