(44)

Kraften i att leva medvetet

ljudbok och e-bok


Kraften att leva medvetet. VÀck ditt sanna jag bjuder in till sjÀlvinsikt och ökad medvetenhet. Hur definierar man en sanning? En sanning Àr nÄgot som vi tror Àr rÀtt utifrÄn den information som vi har att tillgÄ för stunden. Vi kan ocksÄ kÀnna att nÄgot Àr sant, utan att vi pÄ nÄgot sÀtt kan bevisa det. Det vi anammar som vÄr sanning bygger pÄ prÀglingar, kulturella aspekter, uppfostran och pÄ vÄr egen upplevelse. Vi kan intellektuellt tro att nÄgot Àr sant för att det Àr sÄ vi blivit lÀrda, och vi kan samtidigt kÀnna att vi ÀndÄ inte riktigt tror att det Àr sant, att det borde finnas nÄgot annat, nÄgot annat sÀtt, nÄgot mer.

Tron kan försÀtta berg, tron kan hÄlla oss fÄngna, tron kan begrÀnsa oss och hÄlla oss tillbaka. Tron kan ocksÄ bryta oss loss ur olika paradigm. Vad som Àr sant eller inte Àr bara en frÄga om perception. NÀr vi Àndrar vÄr perception, förÀndras vÄr sanning, och dÀrmed vÄrt liv. Livet bjuder oss pÄ en massa olika upplevelser, och vi kan varje dag vÀlja att Àndra vÄr perception och byta ut vÄra begrÀnsande sanningar till mer tillÄtande sanningar.

(Denna bok har tidigare slÀppts med namnet: Fuckmasté, det fucked up i mig ser och hedrar det fucked up i dig.)

BONUS: Kia bjuder pÄ nÄgra kapitel ur kommande bok.

Författarpresentation:

Kia Temmes Àr bland annat inspiratör, mentor, coach och författare med lÄng erfarenhet av att pÄ olika sÀtt hjÀlpa mÀnniskor att öka sin medvetenhet. Kia har skrivit och producerat flertalet guidade meditationer och guidade godnattsagor för barn. Hon har lÄng erfarenhet av att jobba med mÀnniskor, bÄde i grupp och individuellt. Kia streamar live pÄ Youtube med sin vlogg; Leva medvetet, ett nyfiket utforskande, dÀr hon utforskar insikter och erfarenheter i nyfikna samtal med olika gÀster.

Kia Àr allt detta och mycket mer, men framför allt Àr hon mÀnniska, kreatör och livsnjutare som ser möjligheter överallt. Med ett stort hjÀrta och en hög nÀrvaro brinner hon för att hjÀlpa mÀnniskor till ett rikare sjÀlsliv genom ökad medvetenhet.

”Bland det bĂ€sta jag vet Ă€r att se hur mĂ€nniskor förvandlas och hur deras ögon börjar lysa nĂ€r de fĂ„r en insikt som leder till ökad medvetenhet.”

MÄlgrupp: Du som Àr nyfiken, vill öka din medvetenhet och finna meningen med livet.


UpplÀsare: Kia Temmes
LĂ€ngd:

4.2

44 recensioner

Anonym

2023-09-22

Mycket intressant bok om medvetandet!

Maya

2023-03-13

VĂ€rldens bĂ€sta bok!! Älskar Kia , hennes röst som gör att man fastnar helt! Helt otrolig bok!!