(196)

Odinsbarn

ljudbok och e-bok


TÀnk dig att du saknar nÄgot som alla andra har. NÄgot som visar att du hör hemma i den hÀr vÀrlden. NÄgot som Àr sÄ viktigt, att utan det Àr du ingenting. En pest. En myt. En mÀnniska.

Hirka Àr femton vintrar gammal nÀr hon fÄr veta att hon Àr ett odinsbarn - ett svanslöst odjur frÄn en annan vÀrld som sprider röta omkring sig. Hela hennes tillvaro stÀlls pÄ Ànda. Hon Àr föraktad, fruktad och jagad, och nÄgon vill döda henne för att hennes identitet ska förbli en hemlighet. Men det finns vÀrre saker Àn odinsbarn, och Hirka Àr inte den enda varelsen som har tagit sig igenom vÀrldarna ...

Odinsbarn Àr första delen i serien Korpringarna - en spektakulÀr fantasyberÀttelse med rötter i den nordiska mytologin. Det Àr en episk och vÄldsam uppgörelse med frÀmlingsrÀdsla, blind tro och Àrelystnad. Boken har blivit en sensationell succé i hemlandet Norge dÀr den hyllats för sin originalitet, sitt sprÄk och sin intrig.


UpplÀsare: Sonja Lindblom
LĂ€ngd:

4.1

196 recensioner

Saga

2024-03-19

Jag Àlskar hela serien! Tyckte först att upplÀsaren var trÄkig men efter en stund kÀndes det helt perfekt och det passar superbra. Ge det lite tid!

Alice

2022-09-20

Inte överexalterad men för att vara nordisk fantasy tycker jag boken hÄller hög kvalité och den Àr definitivt tillrÀckligt bra för att fortsÀtta pÄ serien. SjÀlva texten Àr vÀlskriven och vÀrlden Àr intressant. UpplÀsningen Àr dock alldeles för monoton.

jonas

2022-07-26

Intresant bok . TyvÀr lite svÄrlysnad pga UpplÀsaren .