(32)

Kopparhandsken

e-bok


Holly Black och Cassandra Clare i magiskt samarbete. Äntligen Ă€r andra delen hĂ€r!

Call Hunts sommarlov Ă€r inte som ett sommarlov borde vara – hans pappa Ă€r övertygad om att han Ă€r ond och Calls bĂ€sta vĂ€n heter Tumult och Ă€r en rödögd jĂ€ttevarg som inte precis gör succĂ© i grannskapet. Dessutom lĂ€ngtar han tillbaka till trollkarlsskolan Magisterium och sina vĂ€nner.

NĂ€r Call en kvĂ€ll upptĂ€cker att hans pappa planerar att förgöra bĂ„de honom och Tumult blir situationen ohĂ„llbar och för att undkomma flyr han till Magisterium. DĂ€r rĂ„der panik. Den magiska Kopparhandsken, som kan skilja en magiker frĂ„n hens magi, har blivit stulen och hotar att ödelĂ€gga skolan och hela trollkarlsvĂ€rlden. Tillsammans med sina vĂ€nner Tumult, Tamara och Aaron (samt en mycket ofrivillig Jasper) ger sig Call ut pĂ„ ett farligt uppdrag för att hitta handsken, men i jakten pĂ„ den skyldiga vĂ€cks onda vĂ€sen till liv. Mystiken tĂ€tnar och vĂ€nnerna nĂ€rmar sig en allt mer obekvĂ€m sanning 


HOLLY BLACK och CASSANDRA CLARE Àr författarna bakom succéserierna "Spiderwick" (BLACK) och "The Mortal Instruments" (CLARE). Kopparhandsken Àr den andra delen i serien "Magisterium".



4.5

32 recensioner

Alma

2021-08-02

VÀldigt spÀnnande och oförutsÀgbar.