(115)

Kopian Virus

ljudbok


NÄgot Àr fel. Det Àr Oskar och Verner helt övertygade om. Deras kompis Andy Àr inte alls som vanligt. Har en ond kopia av honom tagit över hans liv? Precis sÄ som höll pÄ att hÀnda för Oscar? Oskar och Verner ger sig ut pÄ ett farligt uppdrag för att rÀdda Andy. Men de har svÄrt att skilja pÄ den riktiga Andy och den livsfarliga kopian. De luras i en fÀlla.

Vem har inte drömt om att fÄ en dubbelgÄngare som gör allt det trÄkiga? Oskar fixade det med ett knapptryck pÄ datorn, men efter det blev hans vardag inte sig lik. Kopian gjorde inte alls som Oskar ville. I denna bok tar kopiorna ett steg lÀngre, och försöker ta över en hel familj.

Detta Ă€r andra delen i serien Kopian. En underhĂ„llande och lĂ€ttlĂ€st bok som passar lika bra att lĂ€sa sjĂ€lv, som att lĂ€sa högt ur. Illustrerad i fyrfĂ€rg. Första delen i serien fick lovord av BTJ: ” Det Ă€r en vĂ€lskriven berĂ€ttelse, vĂ€l anpassad för en ovan lĂ€sare”.

LÀttlÀsta böcker frÄn Nypon Àr ofta nÄgot kortare, har alltid ett lÀttare sprÄk och ett innehÄll anpassat för den tÀnkta lÀsarens Älder.



4.4

115 recensioner

Ebba

2023-06-11

Jag tyckte att den hÀr boken var bra bara för den var spenande

Tohmas

2023-01-17

SpÀ

Wensday

2022-12-19

SĂ„ bra