(86)

Kopian Hjärntvätt

ljudbok och e-bok


Oskar, Verner och Andy är på bio och väntar på att filmen ska börja. Plötsligt hörs en hypnotisk röst i högtalarna, och en spiral på bioduken får alla i trans. De tre killarna lyckas ta sig ut ur salongen, och snart strider de mot elaka kopior. Oskar måste rädda sina kompisar. Då dyker en gammal fiende upp ...

Vem har inte drömt om att få en dubbelgångare som gör allt det tråkiga? Oskar fixade det med ett knapptryck på datorn, men efter det blev hans vardag inte sig lik. Hans kompis Andy råkade också illa ut – kopiorna tog över hela hans familj. Och nu är de ute efter resten av världen!

Detta är tredje boken i serien. De tidigare är Kopian Oskar1.0 och Kopian Virus.

Författaren Sandra Schwartz bor i Danmark med sin familj. Ända sedan hon var liten har hon älskat att läsa, och enligt henne var biblioteket det mest magiska stället i världen! Hon skriver böcker för både barn och vuxna, men tycker det är roligast att skriva för barn och ungdomar. Och helst skriver hon lättläst.

Lättlästa böcker från Nypon är ofta något kortare, har alltid ett lättare språk och ett innehåll anpassat för den tänkta läsarens ålder.



4.5

86 recensioner

EIF

2023-10-12

När kommer fjärde boken?🍪

Ella

2022-11-12

Jag vill ha en fjärde bok

Nina

2021-04-13

Så bra men synd att det inte finns flera delar ☹️☹️☹️