(4)

Kontorsninja

e-bok


Jens Jansen Àr trött pÄ sitt liv och sitt jobb som mellanchef. Inte sÄ att vill uppÄt i hierarkierna eller förverkliga sig sjÀlv. TvÀrtom. Han vill sluta göra karriÀr. Han vill ge upp det liv vi alla lever.

Efter att ha gÄtt igenom sin livssituation kommer han fram till den sjÀlvklara lösningen pÄ problemet. Han ska göra allt i sin makt för att försvinna.

Jens Jansen börjar leva ett liv med bakvÀnd dygnsrytm mellan innertak och yttertak pÄ kontoret. Han Àter personalens kvarglömda lunchlÄdor och dricker kaffe frÄn automaten.

Till en början saknar ingen honom. Men sÄ börjar fler och fler undra var han Àr. Elisabeth Pukka undrar om han Àr pÄ rymmen. Hans flickvÀn Marie börjar misstÀnka att han begÄtt sjÀlvmord. Och kontorsidioten Stefan York Àr fullstÀndigt övertygad om att Jens har blivit mördad.

Kontorsninja Àr en skruvad roman om ett annorlunda försvinnande. Det Àr en historia som trÀffsÀkert sÀtter fingret pÄ nÄgra av vÄr tids stora orosmoln.

Det Àr en rolig, smart och stundtals tragikomisk berÀttelse om en man som inte lÀngre vill finnas. (Utan att för den sakens skull behöva dö.)