(100)

Konsten att svepa det halvfulla glaset

ljudbok och e-bok


Filippa kÀnner sig vilsen. Hennes stora kÀrlek Henrik har lÀmnat henne utan förklaring och hon har börjat tvivla pÄ sitt beslut att bli författare pÄ heltid. Just nu svajar bÄde sjÀlvförtroendet och ekonomin. För att skriva klart sin bok reser hon till sin vÀninna Clara pÄ den franska ön Ile de Re. DÀr kommer hon till en livsomvÀlvande insikt: det Àr nÄgot som inte stÀmmer med att Henrik bara försvann. De var menade för varandra, det vet hon, men vad var det egentligen som hÀnde? Hennes framgÄng med den kommande boken ska bli nyckeln till att fÄ honom tillbaka. Men saker Àr aldrig riktigt vad vi tror att de Àr.

”Konsten att svepa det halvfulla glaset” Ă€r en fristĂ„ende uppföljare till ”Handboken för singlar pĂ„ grĂ€nsen till nervsammanbrott”. HĂ€r fĂ„r vi Ă„terigen möta Filippa och hennes lojala vĂ€nner i jakten pĂ„ livsvisdom och lycka.



3.4

100 recensioner

johanna_spetz

2021-02-26

Egen berÀttarröst. KaraktÀren Alle Àr vÀldigt lÀtt att tycka om. MÄlande bild av Filippas och vÀnnernas liv. Ser med spÀnning fram emot att följa dem i nÀsta bok.

Charlott

2020-10-07

KrÄnglig, intetsÀgande och trÄkig.